Fonaments

La presentació de la Candidatura TOT PENEDES-GARRAF s’explica i respon a una doble necessitat. En primer lloc, troba plena justificació en la necessitat de renovar, enfortir i rellançar Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a la Regió Penedès-Garraf. Com en altres indrets del pais, tant la militància com l’electorat del nostre territori donen mostres inequívoques de cansament, desencís i desafecció cap el projecte que representa el nostre partit. Es hora, doncs, de reaccionar. No cal entrampar-se en un intent inútil de determinació de les causes que han provocat aquesta situació. Perdríem un temps massa valuós i unes energies que no podem malbaratar. Del que es tracta ara és de fer arribar un missatge clar i contundent a la ciutadania, refermant el nostre compromís inqüestionable amb Catalunya. La base que anima aquesta candidatura persegueix de forma immediata la restauració de la imatge d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al territori, com a única via per fer possible la recuperació de la credibilitat dels nostres càrrecs, la recuperació de la il.lusió de la nostra militància i la recuperació de la confiança dels nostres votants.

En segon lloc, la presentació de la Candidatura TOT PENEDES-GARRAF respon a la necessitat de manifestar públicament, obertament i democràticament la nostra voluntat de canvi real en la forma de fer i actuar del nostre partit. Des d’una sensibilitat molt concreta, ben allunyada de postulats maximalistes i catastrofistes, pretenem deixar palesada una visió i un plantejament diferents, que han de possibilitar la superació dels existents fins ara, de to baix i mantinguts en molts casos inalterats per pura inèrcia. Així ho establim en el nostre programa d’actuació. No ens guia per tant cap ànim de confrontació. TOT PENEDES-GARRAF és una candidatura renovadora i alternativa. Partir d’una pluralitat de punts de vista resulta sempre enriquidor, però no ha d’impedir ni excloure en absolut la possibilitat de construir el consens i la unitat real que el partit necessita i que l’electorat ens reclama. També a la Regió Penedès-Garraf. Hi estem oberts.

Des d’una profunda convicció personal, el grup de militants que integrem i donem suport a la Candidatura TOT PENEDES-GARRAF estem duent a terme un veritable exercici de maduresa democràtica i de responsabilitat política. No aspirem a càrrecs o espais de poder. El que volem és treballar de debó per millorar i revitalitzar el partit a les tres comarques (Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf) de la nostra regió. El que volem és fer arribar la veu del nostre territori amb força i singularitat als òrgans superiors del partit, sense cap mena de filtre ni condicionant, de baix a dalt. Això és el que posem a disposició de les nostres companyes i dels nostres companys perquè el proper dia quatre d’octubre ens facin confiança.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: